Skip to Menu Skip to Search Skontaktuj się z nami Poland Strony internetowe i języki Skip to Content

KIEDY

Od: 27 lut 2019

Do: 27 lut 2019

GDZIE

Gdynia, Polska

JĘZYK

Polski

CENA

650 PLN netto/ dostępne rabaty dla klientów certyfikowanych przez SGS Polska

Zarejestruj się teraz

Skontaktuj się z nami aby przesłać zapytanie odnośnie tego szkolenia.

TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ UPŁYWA 11.02.2019. 

PRZED PRZESŁANIEM ZGŁOSZENIA ZAPOZNAJ SIĘ Z WARUNKAMI ZGŁOSZENIA I UDZIAŁU W SZKOLENIU



ADRESACI SZKOLENIA:
Osoby funkcjonujące w obszarze produkcji żywności i odpowiedzialne za system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego produkowanych wyrobów.


CEL SZKOLENIA:

  • Zapoznanie uczestników z nowymi/ zmianami w wymaganiach standardu BRC
  • Zrozumienie istoty standardu i miejsca w systemie jakości organizacji,
  • Prezentacja praktycznego podejścia do systemu zarządzania w łańcuchu żywnościowym.  


PROGRAM SZKOLENIA:

  • Obowiązujące wymagania prawne
  • Zmiany w wersji 8 normy BRC Food
  • Niezbędne zmiany w dokumentacji z związku z wersją 8 BRC Food
  • Ćwiczenia w zakresie zmienionych wersji dokumentów BRC       


METODYKA SZKOLENIA:
Wykłady, Ćwiczenia, Dyskusja

Skontaktuj się z nami