BRC FOOD v.8 - prezentacja zmian w standardzie
KIEDY
Od: 27 lut 2019
Do: 27 lut 2019
GDZIE
Gdynia, Polska
JĘZYK
Polski
CENA
650 PLN netto/ dostępne rabaty dla klientów certyfikowanych przez SGS Polska
Zarejestruj się teraz
Skontaktuj się z nami aby przesłać zapytanie odnośnie tego szkolenia.
TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ UPŁYWA 11.02.2019.
PRZED PRZESŁANIEM ZGŁOSZENIA ZAPOZNAJ SIĘ Z WARUNKAMI ZGŁOSZENIA I UDZIAŁU W SZKOLENIU
ADRESACI SZKOLENIA:
Osoby funkcjonujące w obszarze produkcji żywności i odpowiedzialne za system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego produkowanych wyrobów.
CEL SZKOLENIA:
- Zapoznanie uczestników z nowymi/ zmianami w wymaganiach standardu BRC
- Zrozumienie istoty standardu i miejsca w systemie jakości organizacji,
- Prezentacja praktycznego podejścia do systemu zarządzania w łańcuchu żywnościowym.
PROGRAM SZKOLENIA:
- Obowiązujące wymagania prawne
- Zmiany w wersji 8 normy BRC Food
- Niezbędne zmiany w dokumentacji z związku z wersją 8 BRC Food
- Ćwiczenia w zakresie zmienionych wersji dokumentów BRC
METODYKA SZKOLENIA:
Wykłady, Ćwiczenia, Dyskusja